За нас

Рота печат е основана през 1996г. и в продължение на 24 години се занимаваме с производство на различни видове полиграфически изделия.
Основната дейност на печатницата ни е пълноцветен печат на богата гама рекламни материали, като се стараем да удовлетворим изискванията и на най-взискателните клиенти. Разполагаме със собствена полиграфическа база, оборудвана с модерни машини за пълноцветен офсетов печат, отдел за дизайн и предпечат и звено за довършителни операции. Цикълът на производство е изцяло затворен. Тук се извършват всички производствени процеси от приемането на поръчката, изготвянето на проект, предпечатна подготовка, печат и довършителни операции до издаването на готовата продукция. Екипът ни от висококвалифицирани специалисти във всеки етап от производството се стреми да постигне високо качество на крайния продукт.
Сред асортимента от полиграфически изделия са: календари, брошури, плакати, флаери, каталози, дипляни, опаковки от картон, стикери, етикети, визитни картички, пликове, бланки, папки и др. За нуждите на фирмената документация изработваме фактури и различни видове формуляри с възможност за перфорация и номерация. Произвеждаме кутии за пуканки, кутии за понички, кутии за пържени картофи, подложки за пици и др., като поддържаме постоянна складова наличност.  Извършваме книговезки услуги.

 

Моменти от строежа на новата ни печатница

 

View the embedded image gallery online at:
http://rotapechat.com/about-us#sigProGalleria52dc8bcbe1